АРТ-ТЕРАПЕВТЪТ НА ЦОП-ДУПНИЦА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ В КОНКУРСА ЗА ДЕТСКА РИСУНКА НА ТЕМА “ДА ОПАЗИМ НАШАТА ПРИРОДА И НЕЙНИТЕ БОГАТСТВА”

Вследствие на доброто партньорство между СОНИК СТАРТ /ЦОП- Дупница/ и Община Дупница, в лицето на специалист „Култура и духовно развитие”- Таня Камбурова,  главен експерт и секретар на МКБППМН – Ценка Стоянова и главен специалист „Образование и спортни дейности”- Тодор Петков, aрт терапевтът на ЦОП – Дупница е поканен като председател на комисия, част от конкурс за детска рисунка на тема „Да опазим нашата природа и нейните богатства”. Членове на комисията са: началник отдел „Екология, ВТЗ, чистота и транспорт”- Радостина Велинова и старши специалист „ Култура и духовно развитие”- Таня Камбурова.

 В конкурса, в който се включиха повече от тридесет деца, най- добре се представиха възпитаници на ОУ „Христаки Павлович”, ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, гр. Дупница, както и школа по ИИ към читалище „Зора-1858”. Всички участници в конкурса получиха грамоти, а най – добре представилите се участници са наградени с предметни награди.

03

This entry was posted in Актуално, Други, Преса. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *